sol,sol,sol

Ja nu har vi varit i farten en hel massa :)
I fredags var vi på påskmiddag hos svärmor :) åt så mycket ;) ca: 1 köttbulle,halv tesked ägg, peppar lax och drack påskmust när de andra fikade med kladdkaka och godis.
Sen cyklade vi till stallet hjärtat och jag, stannade till hos mamma på vägen hem och fikade lite kaffe, jag mest vatten, tittade på Harry Potter och hade det trevligt.

Igår cyklade vi till Häckelsängs fäbodarna, lååångt dit men skönt att komma ut. Nu har motionen kommit igång iaf och det känns toppen bra.
Sen blev det film kväll med mys. Sanctum tittade på. Robban åt godis och jag drack vatten, hahaha.

Drömde om Robert P i natt hahahaah. vi spelade in en film tillsammans fast jag skulle inte vara med egentligen men han ville det så då blev det så :P

Idag vet jag ännu inte vad som händer, blir nog vila för jag är så trött och slut. Men i trädgården blir det till att mysa iaf :) kanske städa lite, får se.

Opted out!!!

solsken ute men....

molnigt i sinnet just nu!!
Sitter ensam för hjärtat är på fisketur. känner mig som den ensamaste i världen just nu.
Kämpar med maten fortfarande, får inte i mig nått, provade köttfärsås idag och "spydde" som en gris, men jag åt lite för sent. Hoppas det beror på det för jag älskar ju verkligen den rätten. Ska prova igen någon dag i rätt tid och när jag mår bättre. Saknar pasta också men det får dröjja innan jag provar det.

Hjärtat är fortfarande fyllt av ånger, undrar om det här verkligen kommer bli bra. Har jag gjort rätt val för mig...
ser alla andra som mår så bra, livet leker och allt är toppen. Jaf har det itne alls så. jag vill ha tillbaka livet, fet men ändå glad. Jag visste vilka jag hade i mitt liv, men vilka kommer jag ha nu?? Det känns bara fel.... var inte många dagar sen jag fick höra: Ja du känns inte längre som du... nehe så vad har jag då gjort för fel?? jag är ju samma jag... lite mer nere bara men det har jag varit förr...

Vill ändå tro på hoppet, att det kommer blir bättre, att jag kommer börja leva... för som sagt, allt är ju så nytt fortfarande... Måste ta mig iväg och duscha också, kanske plingar till kära mor sen... och hoppas vi kan laga våran nsnart för detta är tok jobbigt att vara utan hemma, men oj oj det är pengar...

opted out!!!!

ÅNGER!!!!

Ånger, ja denna ånger kommer äta upp mig.
Jag ångrar mig som fan, jag vill inte det här, jag fattade för lite, trodde för mycket.
jag vill ha tillbaka mitt liv. kanske ohälsosamt men det var som jag ville, jag kunde styra vad som skulle ske..........
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<jag vill fan hellre dö än leva så här

gråa fredag....

Vaknade inte upp till det härliga väder vi blivit lovade... hoppas det blir bättre. Ska ju vara ute med hästarna idag.
Mår ganska bra nu men är ganska less på att äta faktiskt. :P
Jag hoppas jag får i mig det jag ska, men när det tar stopp så tar det ju stopp liksom :))
Längtar tills påsk iallafall, då är det dags för köttbullar :)) det ska bli så gott och även längtar jag efter pyttipanna med ägg, underbart gott. mycket mat tänk igår faktiskt, allt jag saknar, allt jag vill ha,allt jag inte kan göra....

får se om ajg orkar uppdatera i kväll igen, men brukar bli sent hem och så är det direkt i säng nästan.

Opted out!!

utbrott....!!!!


HAHAhahaha tycker bilden är lite söt ;))

Ja igår var jag och hjärtat till svärmor på lunch. De åt Isterbandslåda (MUMS) medans jag drack min fisksoppa(BLÄÄ)

Sen tog vi ut Stampe och Giza, och dom hade så roligt, sprang fram o tillbaka, grävde och hoppade runt :D underbart att se.  Men dom var noga att hela tiden komma tillbaka till oss för att kolla att vi var kvar, deras trygghet om det blev farligt :)

Sen gjorde jag inte mycket mer för illamåendet kom för mycket. Trodde jag skulle kräkas men det blev inte så. Ont i magen som tusan fick jag också.

Ovänn med bror blev jag också.. diskussion om män/kvinnor-porr/naket-tvserier/filmer, olika syn på den saken så klart, han är ju man. och det kan man ju ta men han började trascha mitt hjärta och prata personligt då jävlar brann det till för mig. INGEN säger skit om min man för då kan dom dra åt helvetet allihopa så det så.

Sitter just nu och tittar ut här på fm, trodde vi kanske kunde få lite mer sol men inte då. vilket trist väder idag... blää... hoppas det vänder, var ju så härligt går om man glömmer blåsten.
Så får vi se vad denna dagen erbjuder, verkar inte mycket då jag har torrkräkts idag, kan ha varit av antibiotikan hoppas jag iallafall.

ha en toppen dag, ska jag försöka med
Opted out!!!!

6 dagar efter...

Har nu varit hemma 5 dagar och varit opererad i 6 dagar.
Första dagarna var hemska, hade så ont hela tiden, det högg och högg i sidan. Kirurgen sa att ajg åt för mycket fast jag äter så lite. Sp dör ser man hur otroligt LITE jag ska äta nu, inte konstigt man tappar massa vikt.
Men det går ganska bra med maten, lite tröttsamt att äta och dricka hela tiden men det går. Har tappat 3kg till sen jag kom hem från sjukhuset. Hoppas det rullar på neråt nu hela tiden, men visst är jag medveten om att det kommer stå still då och då, bara naturligt.

Men första dagarna var jag i depresion koma kan man säga. Gud vad jag grät, på lördagen skrek jag rätt ut, ta bort operationen, jag ångrar mig jag vill INTE... helt förstörd var jag. Men det är ju ett sorg arbete att ta farväl till alla gamla vanor. Och helt plötsigt fick jag för mig att min man skulle lämna mig för att jag skulle bli en annan person. Det tog skruv för jag hade inte kunnat genomgå detta utan hans stöd. Han har varit en pärla i detta.
Älskar honom så och känner mig så trygg.

Ikväll ska jag till stallet igen, inte varit där sen för en vecka sen så det ska bli mysigt att se mina alla 4 fotade vänner. Träffa mamma för första gången sen open också <3
Hoppas bara jag kan gå lite längre och lite bättre idag :)
Kunde iaf sova en timme på mage idag äntligen, det var otroligt underbart, annars har jag sovit otrolig dåligt i natt. men jag sov ju typ hela tiden mellan lördag och måndag så det är kanske sov stopp nu :)



Opted out!!!!!

RSS 2.0
show_cravings_ad(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)