dagens PUCKO!!!

Ja idag var jag på stan en stund med mitt älskade hjärta. Gick lite för mig själv medans han strosade runt och tittade på annat. Vem möter jag inte då mitt på vägen, jo min "vän"... Vi har haft mycket trubbel den sista tiden vi umgicks, sen har det gått två år. Träffades igen på stna för ca en månad sen... hon sa till mig att hon var så glad att se mig och att vi skulle ta en fika någon dag, hon kramade mig hårt och allt verkade så äkta. Jag blev så gld, helt upprymd och för en stund kände jag mig lycklig. Äntligen hade jag stött på henne och vi PRATADE med varandra. Hon har haft(har än så klart, går inte att stänga av så snabbt) en så stor plats i mitt hjärta. men idag när vi "möttes", så tittade hon på mig och bara vände om, sa inte hej eller nått... jag fattade ingenting. Gick runt ca en halv timme och bara stirrade antar jag. När det plötslig slog mig vad som hände. Hur kunde jag vara så dum att jag litade på hennes ord... på hennes kramar... Tänk att min känsla från förr VAR VERKLIGEN SANN, hon var bara ute efter min man. MIN "man, han vill itne ha henne. men ändå gör det så ont. Det gör fruktansvärt ont.

Iallafall blev dagen bra till slut, vi åkte till min pappa och hälsade på. Åt god mat som vanligt när vi är där =)).
Jag fick en scaner så nu ska jag ha så kul med alla mina gamla pappers kort.. åh vad skoj det ska bli.
Är trött nu, har så ont överallt och orkar inte tänka mer.
Kraaaaaaaaaaaaaam

Dagens!!!

DAGENS VILL HA: Rosa PS2 slim med singstar samt guitar hero
DAGENS KLÄDSEL: Mys pys kläder
DAGENS FRISYR: Rufstus i diadem men hos andra gillar jag för dagen stora lockar
DAGENS LÅT: new york med Liza Minelli
DAGENS PLANER: Inga planer alls för dagen
DAGENS SAKNAD: Min underbara bror <3
DAGENS DUMMASTE: Konstiga tankar....
DAGENS MISSLYCKANDE: Öhh.... borde vara jag, för mig
DAGENS DROG: Kaffe som vanligt =))
DAGENS KÖP: Julklappar till banen(vad får ni se sen ;)
DAGENS GODIS: Bulla..mmmmums
DAGENS HUMÖR: TRÖTTTTT....ZZzzzzzzzzzzz
DAGENS CITAT: You will never walk alone if you walk with me
DAGENS ROLIGASTE: Min svärfar, hahaha

Idag har jag varit lite på resande fot igen. Till stan med sambo och svärfar sedan bara sovit i princip.. så trött hela tiden. har inte mycket mer att säga idag för jag är som sagt fööör trött

*suckar*

Sitter här nu och väntar på att tiden ska gå så jag får åka på min terapi, behöver prata lite nu känner jag. Det är så mycket som snurrar. Jag kan inte släppa vissa saker, jag kan inte släppa nått allt egentligen. Jag tar åt mig av allt och önskar jag bara kunde slippa känna så. Inga minnen är trevliga för mig.. Varför känns det bara som att allt går åt skogen?? Varför känner jag mig så misslyckad och värdelös hela tiden? vad gör jag för fel, varför är jag fel?? jag vet inget nå mer.. hoppas terapin kan hjälpa mig komma underfund med dessa saker innan jag blir tokig på riktigt alltså.

Idag är det en dag, som igår var igår

Idag, ja idag ja... en ny dag är det. men det blir det ju tack och lov eller tyvär?
Svårt att säga, beror på dagarna. Just nu vill jag bara ha nya dagar för jag gillar inte alls de som är. Jag gillar inte andras beteende mot mig, mitt beteende mot andra. Gillar inte något faktiskt. Är trött på att behöva be om kärlek hela tiden, det borde ju komma naturligt kan man tycka. Men nej inte här hemma och inte för mig. Är det mitt fel? Är jag så svår att älska, på riktigt alltså? Har det att göra med hur jag ser ut eller har det helt enkelt att göra med hur jag är som människa? Jag vet inte, jag är samma jag alltd varit, typ... men helt plötsligt så är kärleken så svår att få fram. ja jag vet inte jag. Inte lätt när man inte kan få förklarat för sig heller, jag frågar men inget svar kommer.

Har inte gjort så mycket de här sista dagarna, suttit hemma och latat mig framför tv:n mest. ja lite grann har jag väl rört på mig, typ till stallet och tog en prommis med babe en dag här... men jag orkar ju inget göra nu heller. Konstant trött, fast jag sover rätt många timmar per natt, eller dag kanske jag ska säga. Men jag har så ont hela tiden. Jag blir tokig på det. Jag klarar ju inte av att städa som jag vill för då vet jag att jag får så ont att det är inte värt det faktiskt. Har börjat känna i knät idag.. *håll tummarna*.. ja håll dom allt ni kan för att det inte är vätskan som kommer tillbaka,

Idag var det peningsdags igen då. Det brukade vara lycka när lönen kom men nu är dom ju slut redan samma dag dom kommer... sjukpengen är ju inte hög direkt. Men å andra sidan ska man vara glad att man har ersättning och det är jag verkligen. utan den skulle det ju inte fungera. Så är det bara så det så!!

SItter här nu och försöker få min man att lägga sig med mig, kan inte sova annars men han verkar inte vara så trött just nu. Inte jag heller egentligen men jag måste försöka ändra tillbaka så jag är vaken mer normala tider istället för att sova till nio-tio på dagarna.
Det är svårt det där, för jag somnar inte tidigare än 02.00-03.00ca så är det bara och ajg kommer inte upp tidigare än 09.00. går jag upp tidigare då är jag ju som död i två dagar... en väldigt ond och krävande cirkel.

Ja ja jag ska väl sluta gnälla nu... blev mycket sånt ser jag*suck* jaja..
Nu längtar jag mest till Julen jag med. Det är den bästa tiden jag vet*ler*. Hela huset blir som en tomteby och alla är så mysiga och glada på julen. Oftast iallafall. Katterna myser med oss med god mat, tomten kommer till barnen och alla skrattar gott. godmat och så är det inte fyskam att få lite paket av tomten som vuxen heller eller vad säger ni ;)



I hate this world, oh yes i do!!



jaha ja.. ja inte har jag nått glatt att prata om idag heller. Undrar vad det börjar bli för fel på mig. drömde värsta konstigaste drömmen i natt. känslorna sitter kvar ännu. jag kan inte skaka av mig dem liksom. men de handlade som vanligt om Robban och att han var med andra och gjorde sådana saker. men inatt hatade jag även min mor, hade en häst som bodde inne i huset och så skulle jag in i fängelset minst 10år, varför har jag inte en aning om.

Ja idag har jag inte gjort mycket alls. Ska jag vara helt ärlig så har jag mest sovit. har inte kunnat hålla ögonen öppna så var det bara med det. men jag lagade mat iaf, det är ju bra. man måste ju äta. Kallt och trist tycker jag det är nu också. Men det hör ju till. Då längtar jag mest till Julen nu, fast det blir inte heller samma, kommer inte jobba, har inte mycket pengar att spendera till jul. så jag får väl hoppas på att jag kan hålla mig på gott humör så jag kan bjuda på en del skratt iaf då. men mysigt ska det bli igen när hela familjen samlas och myser tillsammans, underbart att se ungarnas miner när tomten kommer med alla paket =))

Funderar mycket på livet just nu men ändå kommer jag itne fram till något mer än att jag hatar denna värld, jag hatar att leva och jag hatar allt just nu.. inte qvärst trevligt det inte va, nej det är det inte men vad ska man göra. Är jag arg så är jag arg det bara är så., Synd om de vänner och failjemedlemar som vill träffas och umgås bara, för jag har inte ett dugg lust med nått... vill bara dra täcket över huvudet och somna in, sen ska jag sooova!!




åter igen



Idag har det varit en ganska trevlig dag måste jag säga. Var hos svärmor o firade henne för hon fyller på måndag. Åt god mat och umgicks. Men jag mådde inte bra. Mår inte alls bra just nu. känns som jag är totalt värdelös som människa och fulare än alla som finns på denna jord. Jag vill ta bort speglarna från mitt hem för jag vill inte se mig själv. vill inte heller gå ut för jag vill inte att andra ska se mig heller.. inte alls bra jag vet men vad ska jag göra. jag känner det jag känner eller hur...
Hatet börjar komma inom mig igen.. det kommer uppsluka mig igen..varför?? jag vet inte..

varför??



Hur konstigt det än kan låta och sjuk så skulle jag föredra detta ibland.. Fysiskt smärta läker mycket fortare än psykisk smärta.. jag känner att jag börjar falla igen. Vet inte hur jag ska kunna göra för att stoppa det. Försöker allt jag kan, men jag får ju inte direkt hjälp på traven här hemma heller... vad ska jag göra... har ingen aning.. vet inte vad som vore bäst för mig. eller jo det vet jag egentligen men att göra det också. intte alls ett lätt beslut och inte tänker jag ta det just nu heller. tack och lov så kan jag fortfarande känna kärleken... även om den känns mindre nu..
ja som sagt jag vet inte alls jag.

Ännu en dag!



Just nu vet jag inte vad det är med mig. Jag mår inte alls bra just nu. Kroppen säger ifrån och psyket lika så. Är så otroligt trött hela tiden. Saker jag fick glädje av förra veckan känns bara jobbigt. Varför ska det bli så igen. Jag som var på väg upp så bra. Jag vill ingenting... jag vill inte ens prata och vara social nå mer. Jag känner mig bara sur och vresig hela tiden... inte bra..inte bra

dimma!!

Ja oj nu var det länge sen jag bloggade. men jag har varit så tom. Jag är gansak tom nu med fast ändå full med elaka känslor. vet inte riktigt hur detta ska gå.
Jag vill upp, jag faller ner.. hur gör man??
Mitt hjärta är hemma nu iaf och kommer vara det 3månader ca. underbart. Vill inte vara ifråb honom.
Ont har jag hela tiden överallt. yr o konstig.. inte kul....
men det är ju bara att vänja si8g....

får se om jag hoppar in i kväll och skriver lite roligare

RSS 2.0
show_cravings_ad(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)